Donderdag 7 november 2019 – Restaurant De Heer Kocken / Vught

 

 

Vrijdag 8 november 2019 – Restaurant Seasons / Oisterwijk

 

 

Benier Global Wines Nieuwsbrief: Graag informeren wij u maandelijks over de laatste ontwikkelingen in “The Amazing World of Great Wines” Interesse? Meld u aan via deze pagina

  1. Nieuwe webshop in de lucht
  2. Nieuwe toppers uit Zuid Afrika – Van Loggerenberg Wines & Carinus Family Vineyards

 

Nieuwe webshop in de lucht

Met trots introduceren wij de nieuwe webshop van Benier Global Wines. Vanaf nu is het weer mogelijk om onze wijnen on-line te bestellen en rechtstreeks vanuit ons magazijn te ontvangen. Wij nodigen iedereen van harte uit om er eens rustig doorheen te lopen en wellicht een selectie te maken voor eigen consumptie. Voor vragen zijn wij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 073-6568209.

 

 

 

 

Nieuwe toppers uit Zuid Afrika – Van Loggerenberg Wines & Carinus Family Vineyards

Tijdens onze wijnreis naar Zuid Afrika in januari 2017 werden wij attent gemaakt op de wijnen van Lukas van Loggerenberg. Twee dagen later zijn wij bij Lukas de wijnen gaan proeven en waren wij meteen groot fan van deze nieuwe “superstar”. Helaas moesten wij wel nog ruim een jaar wachten voordat wij überhaupt een paar flessen mochten bestellen. Vanaf medio mei beperkt beschikbaar.

Lukas van Loggerenberg is ook verantwoordelijk voor de wijnen van Carinus Family Vineyards, een klein kwaliteits wijnhuis aan de Polkadraai Road in Stellenbosch. Wij proefden deze wijnen voor het eerst in januari 2018 en waren het er meteen over eens…….opnemen in het assortiment! Vanaf medio mei beperkt leverbaar.

 

 

 

 

 


Lukas van Loggerenberg                                             Dani Carinus